Ingrediente
● 1 pachet de foetaj |
● 200g sunca presata tocata |
● 200g branza gouda sau alt cascaval ras |
● 2-3 rosii |
● sare, |
● piper |
● busuioc |
● galbenus de uns deasupra |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Foetajul se taie patrate mai mari.se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Se presara cascavalul si ceva verdeata si se impacheteaza
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Foitaj picant" nu uita sa ii faci un review.
Se presara cascavalul si ceva verdeata si se impacheteaza
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Foitaj picant" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 12.12.2008 16:20:18
ce s-a intamplat cu imaginile cred ca s-au amestecat intre ele nu-i asa?sunt mai multe retete