- curatam si spalam fasolea verde
- pregatim aluatul amestecind fin cu un praf de sare si varsind apa minerala rece, amestecam cu telul in forma de para ca sa nu rmina cocoloase si adaugm cu grija apa ca sa nu rezulte prea lichid aluatul, trebuie sa aiba consistenta unei smintini mai groase, tinem aluatul la rece in frigider sau pe cuburi de gheata pina cind pregetim fasolea
- fasolea verde o fierbem dupa cum ne place, eu am ales sa o fierb putin, imi place sa fie mai crocanta si o scurgem apoi o trecem prin aluat si o prajim in ulei incins doar citeva secunde
- o scoatem din ulei si o lasam pe hirtie de bucatarie ca sa piarda excesul de ulei.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii