Intr-o cratita se pune la fiert laptele cu ulei si sare. Cand clocote se adauga deodata faina si se amesteca pana ce se desprinde de pe marginea vasului. Se ia de pe foc. Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale intregi pe rand, amestecand dupa fiecare pana se incorporeaza.
Acest aluat se pune in corner sau punga si se fac mici gramajoare sau bastonase sau ce doriti, in functie de creativitate, in tava dupa care se dau la copt.
Atentie! ! ! Sa nu se deschida usa la cuptor decat dupa 15 - 20 min, riscati sa se lase gogoselele.
Cand sunt coapte se iau cu o paleta din tava, se lasa sa se raceasca si se pot umplea cu tot felul de amestecuri interesante:
-umplutura de la ouale umplute
-branza amestecata cu ardei si cu verdeata
-pate
-cascaval, sunca, maioneza, sare, piper
Gogoselelor li se taie un capacel, dar nu de tot, se umplu dupa preferinta si se aseaza capacelul la loc.
Se pregateste un platou pe care s-a pus salata verde si se aseaza aceste aperitive minunate.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe blogul lui Teo o gospodina pe care o apeciez si o urmaresc cu interes pentru ca are...
Spaghetti cu piept de pui si spanacPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii