Ingrediente
● 250ml lapte |
● 100ml ulei |
● 125gr faina alba |
● 4 oua |
● sare |
Mod de preparare
Intr-o cratita se pune la fiert laptele cu ulei si sare. Cand clocote se adauga deodata faina si se amesteca pana ce se desprinde de pe marginea vasului. Se ia de pe foc. Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale intregi pe rand, amestecand dupa fiecare pana se incorporeaza.
Acest aluat se pune in corner sau punga si se fac mici gramajoare sau bastonase sau ce doriti, in functie de creativitate, in tava dupa care se dau la copt.
Atentie! ! ! Sa nu se deschida usa la cuptor decat dupa 15 - 20 min, riscati sa se lase gogoselele.
Cand sunt coapte se iau cu o paleta din tava, se lasa sa se raceasca si se pot umplea cu tot felul de amestecuri interesante:
-umplutura de la ouale umplute
-branza amestecata cu ardei si cu verdeata
-pate
-cascaval, sunca, maioneza, sare, piper
Gogoselelor li se taie un capacel, dar nu de tot, se umplu dupa preferinta si se aseaza capacelul la loc.
Se pregateste un platou pe care s-a pus salata verde si se aseaza aceste aperitive minunate. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Eclere Aperitiv" nu uita sa ii faci un review.
Acest aluat se pune in corner sau punga si se fac mici gramajoare sau bastonase sau ce doriti, in functie de creativitate, in tava dupa care se dau la copt.
Atentie! ! ! Sa nu se deschida usa la cuptor decat dupa 15 - 20 min, riscati sa se lase gogoselele.
Cand sunt coapte se iau cu o paleta din tava, se lasa sa se raceasca si se pot umplea cu tot felul de amestecuri interesante:
-umplutura de la ouale umplute
-branza amestecata cu ardei si cu verdeata
-pate
-cascaval, sunca, maioneza, sare, piper
Gogoselelor li se taie un capacel, dar nu de tot, se umplu dupa preferinta si se aseaza capacelul la loc.
Se pregateste un platou pe care s-a pus salata verde si se aseaza aceste aperitive minunate. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Eclere Aperitiv" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 07.08.2009 16:41:08
bine ca am aflat si eu cum se fac cele gogogsele, ca dadeam o groaza de bani pe dr. oetker la profiterol numai pentru gogoselele alea