Ouale se fierb, se curata si se taie cubulete.
Intr-un castron se pune pateul, cartofi dati pe razatoarea mare, ceapa patrunjelul, ouale fierte, usturoiul, pesmetul si ouale crude. Se amesteca, se potrivesc de sare si piper.
Compozitia se toarna intr-o tava nu prea mare, rotunda sau dreptunghiulara, cu foaie de copt unsa si tapetata cu faina. Deasupra se poate lasa un ou crud din cele mentionate mai sus, care se bate si se unge cu el compozitia.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil, la foc mic aproximativ o jumatate de ora.
Se serveste ca aperitiv alaturi de rosi, cas
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii