Curatam ciupercile si le punem la calit in ulei, pana scade toata apa lasata de ciuperci.
Intr-un bol, punem ciupercile prajite, verdeata tocata marunt, (in caz ca nu aveti usturoi verde, adaugati usturoi zdrobit), cascavalul ras si ouale crude batute putin inainte, pentru a se lega intre ele si le adaugam peste compozitia de ciuperci. Potrivim de sare si piper si amestecam usor cu furculita, pana omogenizam bine totul.
Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem jumatate din compozitie, adaugam ouale fierte unul langa altul, pe mijloc si restul de compozitie.
Dam tava la cuptor, pentru cca. 40-45 minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Servim rece!
Cred ca iesea foarte bun tortul asta daca nu adaugam si siropul de fructe, atat la inghetata, cat si la blat.
Tort cu inghetata de vanilie, cirese si visineCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii