Curatam ciupercile si le punem la calit in ulei, pana scade toata apa lasata de ciuperci.
Intr-un bol, punem ciupercile prajite, verdeata tocata marunt, (in caz ca nu aveti usturoi verde, adaugati usturoi zdrobit), cascavalul ras si ouale crude batute putin inainte, pentru a se lega intre ele si le adaugam peste compozitia de ciuperci. Potrivim de sare si piper si amestecam usor cu furculita, pana omogenizam bine totul.
Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem jumatate din compozitie, adaugam ouale fierte unul langa altul, pe mijloc si restul de compozitie.
Dam tava la cuptor, pentru cca. 40-45 minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Servim rece!
Un preparat senzational, care-ti permite o mare libertate de miscare in ceea ce priveste mancarea ramasa cu o zi inainte....
Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezanDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii