Dovlecei la cuptor cu carnati de casa

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
medie
Dovlecei la cuptor cu carnati de casa

Ingrediente

  • -3 dovlecei
  • -200 gr rosii cherry
  • -6 fire carnati de casa
  • -2 oua
  • -1 varf de cutit de piper macinat
  • -1 varf de cutit ierburi aromate
  • -1 varf de cutit sare de mare
  • -150 gr cascaval
  • -200 gr gogosari-in-sos-de-bulion-si-mustar

Mod de preparare

Se spala dovleceii, se taie in jumatati pe verticala, se scobesc si se scoate mijlocul cu ajutorul unei linguri, se asaza in tava in care s-a pus hartie de copt. Se asaza pe mijloc cate un carnacior de casa.
Se bat ouale cu sare, piper macinat si ierburi aromate, apoi se pune cu lingura cate un pic din ouale batute peste carnati, se asaza rosii cherry taiate in jumatati, cascaval ras si felii de gogosari in sos si se da tava la cuptor, la foc potrivit pentru circa 40-50 minute. Cand sunt rumeni, este semn ca sunt gata, se scot si se servesc cu ketchup picant chili.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa