Se amesteca branza cu untul si smantana, se adauga ardeiul taiat cubulete, sare, piper si apoi gelatina inmuiata in putina apa, se pune intr-o tava de cozonac o folie alimentara, se pun 2 felii de paine, se pune compozita si deasupra se adauga celelalte 2 felii de paine, se acopera cu folie alimentara si se lasa la rece pentru 2-3 ore, se scoate din tava si se taie dupa bunul plac cubulete sau triunghiuri.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii