Crostini cu Crema de Frunze de Ridichi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de piine prajita
  • frunze de ridichi
  • brinza proaspata (merge bine telemeaua proaspata)
  • (facultativ pentru ca e foarte bun si numai untu cu frunze de ridichi)
  • usturoi (facultativ) sare

Mod de preparare

- fierbeti frunzele in apa cu sare, le scurgeti bine si le mixati

- adaugati la frunzele* mixate untul, usturoiul (daca ati hotarit sa il puneti) si o bucatica de brinza (nu foarte multa caci risca sa acopere gustul si pentru ca este la fel de bun si numai untul cui frunzele de ridichi)

- ungeti crema pe feliile de piine si adaugati deasupra felii de ridichi taiate foarte subtiri

* in functie de cantitatea de frunze fierte si mixate pe care o adaugati in crema de unt (si brinza) aceasta este mai verde sau mai putin verde
Nota:
puteti adauga si ierburi aromate cind mixati frunzele de ridichi fierte, plantele aromatice insa este indicat sa le adaugati proaspete ca sa nu isi piarda gustul: patrunjel sau marar sau busuioc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate