Se amesteca carnea de pui cu sare, si se taie cascavalul felii, in forma patrata.
Se ia putina faina in palme si se modeleaza carnea de pui peste fiecare bucatica de cascaval.
Se da apoi fiecare crocheta, prin oul batut, lapte si pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc ca aperitiv, insotite de o salata dupa preferinte sau cu o garnitura.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii