Crochete de conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Crochete de conopida

Ingrediente

  • conopida – 500 g
  • telemea – 150 g
  • oua – 2 buc
  • Marar tocat – 2 linguri
  • seminte de pin – 2 linguri
  • pesmet – 4 linguri
  • sare si piper dupa gust
  • nucsoara – ½ lingurita

Mod de preparare

Desfaceti conopida in buchetele si puneti-o sa fiarba pentru 10 minute in apa clocotita cu putina sare
Scurgeti apoi conopida, clatiti-o cu apa rece si lasati-o la scurs intr-o sita
Taiati conopida cubulete sau zdrobiti-o intr-un robot in bucatele mici (atentie sa nu o faceti piure!)
Amestecati intr-un bol incapator conopida taiata cu branza data pe razatoarea cu ochiuri mari, adaugati ouale, mararul, semintele de pin si pesmetul
Condimentati dupa gust cu sare si piper, adaugati nucsoara si omogenizati bine compozitia
Formati crochetele si asezati-le intr-o tava pe hartie de copt
Coaceti crochetele la 180 de grade pentru 20 de minute, pana se rumenesc usor deasupra
Lasati-le la putin la racit si serviti alaturi de un sos cu iaurt si usturoi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate