Creveti Pane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Creveti Pane

Ingrediente

  • 250 g creveti decorticati
  • 2 oua
  • faina
  • delikat
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • cateva fire de marar

Mod de preparare

Se bat ouale cu putin delikat, se toaca mararul si se adauga in oua si se pune cate putina faina pana iese o compozitie cremoasa cam ca o smantana mai groasa.

Eu am avut creveti cu codita, le-am scos codita, i-am condimentat.

Apoi se dau prin acest amestec de mai sus si se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta.
Se serveste cu o garnitura de cartofi nature, orez, sau legume sote.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate