Se curata si se spala conopida apoi se desface in buchetele care se pun la fiert in apa clocotita cu sare, 10 minute.
Se scoate din apa fiarta si se da la rece, apoi se amesteca cu maioneza diluata cu smantana, zeama de lamaie dupa gust si usturoiul tocat marunt.
Se tine la frigider o ora inainte de servire si se presara cu marar verde tocat.
Se serveste rece ca aperitiv sau garnitura la diverse fripturi de pui, curcan, gasca.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii