Conopida & Broccoli cu Parmezan

Postat pe: 09-07-2011
(0)

Ingrediente

1 punga conopida si broccoli (eu le-am gasit impreuna la punga, deja spalate si curatate)
2 oua
5 linguri parmezan ras
sare
piper
ulei pentru prajit (eu am folosit ulei de porumb)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se bat ouale cu putina sare si se adauga piperul. Conopida si broccoli se taie in bucati potrivite si se amesteca intr-un castron mai incapator cu ouale batute. Se presara parmezanul ras deasupra in asa fel incit sa acopere f. bine fiecare bucata de conopida si broccoli.

Se incinge uleiul intr-o tigaie sau ceaun si sa prajesc pe ambele parti. Se scot pe hirtie absorbanta de bucatarie. Se servesc calde dar sint f. bune si reci.

pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Conopida & Broccoli cu Parmezan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Conopida & Broccoli cu Parmezan