Clatite Pane

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • lapte
  • faina
  • sare
  • cascaval
  • parizer (sau alt fel de mezel)
  • pezmet
  • putin ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se face un aluat de clatite. Se fac clatitele, care se umplu cu cascaval ras sau taiat fideluta, cu parizer taiat fideluta. Se prind cu o scobitoare (longitudinal), se dau cu grija prin faina, ou si pezmet.

Se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei, la foc potrivit. Se scot scobitorile si se taie rondele.

Este mincarea ideala pentru copii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc