Se curata frunzele de spanac si se toaca fasii. Se toaca usturoiul si se caleste in 2 linguri de unt. Se aduga fasiile de spanac si se mai calesc impreuna. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.
Se bat bine ouale, apoi se amesteca cu faina, apa minerala si iaurt, adaugate alternativ astfel incat sa nu se faca cocoloase. Se adauga usturoiul calit impreuna cu spanacul si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Se incing portii de unt si se coc pe rand clatitele. Se lasa sa se odihneasca pe o farfurie.
Se incinge cuptorul la 220 grade. Se curata rosiile si se taie felii. Se repartizeaza uniform pe clatite, impreuna cu cascavalul ras. Se pliaza clatitele si se aseaza pe o tava unsa. Se coc in cuptorul preincalzit timp de cca. 15 min.
Se scot clatitele si se orneaza cu verdeata si rosii.
Aceste rulouri sunt asa pufoase si bune, bune, mai ales daca va place spanacul. Daca nu aveti timp sa luati masa, va puneti...
Aperitiv rulouri cu spanac si branzaAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii