Se curata frunzele de spanac si se toaca fasii. Se toaca usturoiul si se caleste in 2 linguri de unt. Se aduga fasiile de spanac si se mai calesc impreuna. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.
Se bat bine ouale, apoi se amesteca cu faina, apa minerala si iaurt, adaugate alternativ astfel incat sa nu se faca cocoloase. Se adauga usturoiul calit impreuna cu spanacul si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Se incing portii de unt si se coc pe rand clatitele. Se lasa sa se odihneasca pe o farfurie.
Se incinge cuptorul la 220 grade. Se curata rosiile si se taie felii. Se repartizeaza uniform pe clatite, impreuna cu cascavalul ras. Se pliaza clatitele si se aseaza pe o tava unsa. Se coc in cuptorul preincalzit timp de cca. 15 min.
Se scot clatitele si se orneaza cu verdeata si rosii.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii