Se curata frunzele de spanac si se toaca fasii. Se toaca usturoiul si se caleste in 2 linguri de unt. Se aduga fasiile de spanac si se mai calesc impreuna. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.
Se bat bine ouale, apoi se amesteca cu faina, apa minerala si iaurt, adaugate alternativ astfel incat sa nu se faca cocoloase. Se adauga usturoiul calit impreuna cu spanacul si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Se incing portii de unt si se coc pe rand clatitele. Se lasa sa se odihneasca pe o farfurie.
Se incinge cuptorul la 220 grade. Se curata rosiile si se taie felii. Se repartizeaza uniform pe clatite, impreuna cu cascavalul ras. Se pliaza clatitele si se aseaza pe o tava unsa. Se coc in cuptorul preincalzit timp de cca. 15 min.
Se scot clatitele si se orneaza cu verdeata si rosii.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii