Se curata frunzele de spanac si se toaca fasii. Se toaca usturoiul si se caleste in 2 linguri de unt. Se aduga fasiile de spanac si se mai calesc impreuna. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.
Se bat bine ouale, apoi se amesteca cu faina, apa minerala si iaurt, adaugate alternativ astfel incat sa nu se faca cocoloase. Se adauga usturoiul calit impreuna cu spanacul si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Se incing portii de unt si se coc pe rand clatitele. Se lasa sa se odihneasca pe o farfurie.
Se incinge cuptorul la 220 grade. Se curata rosiile si se taie felii. Se repartizeaza uniform pe clatite, impreuna cu cascavalul ras. Se pliaza clatitele si se aseaza pe o tava unsa. Se coc in cuptorul preincalzit timp de cca. 15 min.
Se scot clatitele si se orneaza cu verdeata si rosii.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii