Clatite cu Malai Umplute cu Dovleac Picant

Complexitate
redusa
Clatite cu Malai Umplute cu Dovleac Picant

Ingrediente

  • pt clatite:
  • faina alba de prajituri si malai in cantitati egale
  • apa minerala cit e nevoie ca sa obtinem un aluat subtire (care curge ca o smintina)
  • sare
  • ulei pt uns tigaia
  • crema de dovleac:
  • dovleac curatat de coaja
  • taiat bucati
  • fiert
  • scurs si mixat/pasat
  • chimen
  • sare
  • boia de ardei iute

Mod de preparare

- pregatim clatitele
- le umplem cu crema

pt cine vrea poate adauga in crema de dovleac si brinza (moale sau cea care ii place) si se mixeaza impreuna.
O reteta fara cantitati caci fiecare face cite clatite vrea si le umple cu mai multa sau mai putina umplutura. Umplutura ramasa (in caz ca va ramine) poate sa fie folosita ca si condiment la paste fierte sau adaugata intr-un risotto, garnitura pentru felul 2.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc