Clatite cu Malai Umplute cu Dovleac Picant

Complexitate
redusa
Clatite cu Malai Umplute cu Dovleac Picant

Ingrediente

  • pt clatite:
  • faina alba de prajituri si malai in cantitati egale
  • apa minerala cit e nevoie ca sa obtinem un aluat subtire (care curge ca o smintina)
  • sare
  • ulei pt uns tigaia
  • crema de dovleac:
  • dovleac curatat de coaja
  • taiat bucati
  • fiert
  • scurs si mixat/pasat
  • chimen
  • sare
  • boia de ardei iute

Mod de preparare

- pregatim clatitele
- le umplem cu crema

pt cine vrea poate adauga in crema de dovleac si brinza (moale sau cea care ii place) si se mixeaza impreuna.
O reteta fara cantitati caci fiecare face cite clatite vrea si le umple cu mai multa sau mai putina umplutura. Umplutura ramasa (in caz ca va ramine) poate sa fie folosita ca si condiment la paste fierte sau adaugata intr-un risotto, garnitura pentru felul 2.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa