Spalam ciupercile si le indepartam cozile cu grija.
Tocam marunt ardeiul, ceapa si cozile ciupercilor dupa care le calim in 3 linguri de ulei impreuna cu baconul maruntit. Eu am pus baconul primul pt ca mai lasa putina apa. Adaugam marar si lasam sa se caleasca usor spre mediu (ca in imagine).
Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam ciupercile umplute cu compozitia rezultata. Peste ele punem cate o felie de cascaval ... mai mare sau mai mica, dupa preferinte. Dam la cuptor pana cand ciupercile lasa zeama in tava. Nu stiu sa precizez timpul pt ca nu m-am uitat la ceas. Am masurat ochiometric.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii