Ciuperci Umplute cu Legume si Bacon

Postat pe: 25-09-2013
(0)

Ingrediente

10-12 ciuperci cu palaria mare
2 cepe
2 ardei (avand culori diferite pt aspect placut)
3-4 felii bacon (cantitatea poate varia)
cascaval
marar (jumatate de legatura)
sare, asta daca nu are baconul

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Spalam ciupercile si le indepartam cozile cu grija.

Tocam marunt ardeiul, ceapa si cozile ciupercilor dupa care le calim in 3 linguri de ulei impreuna cu baconul maruntit. Eu am pus baconul primul pt ca mai lasa putina apa. Adaugam marar si lasam sa se caleasca usor spre mediu (ca in imagine).

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam ciupercile umplute cu compozitia rezultata. Peste ele punem cate o felie de cascaval ... mai mare sau mai mica, dupa preferinte. Dam la cuptor pana cand ciupercile lasa zeama in tava. Nu stiu sa precizez timpul pt ca nu m-am uitat la ceas. Am masurat ochiometric.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci Umplute cu Legume si Bacon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci Umplute cu Legume si Bacon