Ciuperci umplute

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

12 ciuperci destul de marisoare
un ardei capia rosu
o ceapa
2-3 catei de usturoi
200 g kaiser
150 g smantana lichida
100 g vin alb sec
ulei de masline
2 rosii
12 feliute cascaval pentru fiecare ciuperca
sare piper

Mod de preparare

Curatam ciupercile le spalam si le punem la scurs.
Separat tocam cam trei sferturi din coditele ciupercilor, ceapa ,usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam , turnam vinul si lasam sa fiarba pana scade putin.
Dupa zece minute punem si smantana si amestecam incontinuu pana se ingroasa si totul devine aproape omogen, asezonam cu sare si piper.
Ciupercile le punem intr-o intr-o tava in care am pus hartie de copt, presaram sare si piper peste ele apoi le umplem cu aceasta compozitie si deasupra lor punem cate o felie de rosie.
Introducem la cuptor pentru 15 minute , scoatem tava punem peste ciuperci feliile de cascaval si le mai lasam zece minute in cuptor.
Le servim cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.
Se pot servi foarte bine si reci sunt delicioase!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

s0rina29
•  25.10.2009 21:12:35

foarte bine arata,chiar vroiam o reteta de ciperci umplute.O sa incerc si eu

veraem
•  11.07.2009 18:06:26

deosebite, le-am facut astazi si sunt delicioase! va anim pe toti sa le incercati

lucia_bp
•  03.02.2009 17:50:18

Grozav preparat.
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci umplute