Curatam ciupercile le spalam si le punem la scurs.
Separat tocam cam trei sferturi din coditele ciupercilor, ceapa ,usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam , turnam vinul si lasam sa fiarba pana scade putin.
Dupa zece minute punem si smantana si amestecam incontinuu pana se ingroasa si totul devine aproape omogen, asezonam cu sare si piper.
Ciupercile le punem intr-o intr-o tava in care am pus hartie de copt, presaram sare si piper peste ele apoi le umplem cu aceasta compozitie si deasupra lor punem cate o felie de rosie.
Introducem la cuptor pentru 15 minute , scoatem tava punem peste ciuperci feliile de cascaval si le mai lasam zece minute in cuptor.
Le servim cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.
Se pot servi foarte bine si reci sunt delicioase!
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii