Curățăm si apoi spălăm ciupercile. Codiţele le desprindem şi le tăiem cubuleţe.
Ceapa o curăţăm, o spalăm şi o toacăm mărunt.
Pieptul de pui îl spălăm și îl taiem în cubulețe mici.
Într-o tigaie punem uleiul la încins și călim ceapa până devine aurie, adăugăm pieptul de pui și lăsăm la distuit până carnea își schimba culoarea.
Adăugăm codițele de ciuperci, roșiile decojite tăiate cubulețe, condimentam cu sare piper, curry după gust și lăsăm la fiert până scade zeama, aproximativ 10-15 minute.
Cu această compoziţie umplem pălăriile ciupercilor, le punem într-o tavă şi le cocem în cuptorul încins la 150 c, timp de 20-25 minute.
Le scoatem din cuptor, așezăm pe fiecare ciupercuță o bucățică de cașcaval și le mai dăm la cuptor 30 de secunde, atât cât să se topească cașcavalul.
Le scoatem din cuptor presărăm deasupra patrunjelul tocat fin și le putem servi.
Sunt niște aperitive delicioase și aspectoase.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaEste un smoothie gustos, detoxifiant chiar, care se preteaza a fi consumat pe parcursul intregii zile. Si pentru prepararea...
Smoothie detoxifiant cu legumeMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii