Ciuperci Pane cu Surprize

Complexitate
redusa
Ciuperci Pane cu Surprize

Ingrediente

  • -12 palarii mai mari de ciuperci champignion
  • -12 felii subtiri de sunca presata sau bacon
  • -120 g cascaval
  • -5 oua
  • -faina
  • -pesmet
  • -cimbru
  • -1 lingura paprika dulce
  • -sare
  • -piper
  • -ulei pentru prajit

Mod de preparare

Curatati palariile ciupercilor de pielita.
Taiati cascavalul in bucati paralelipipedice de marimea diametrului ciupercilor.

Presarati-le cu cimbru, inveliti-le cu feliile de sunca presata / bacon si fixatile in causul palariilor, la mijloc.
Separat, intr-un bol, bateti usor ouale, paprika si sare, piper, dupa gust. Adaugati, in cantitati egale, faina si pesmet, astfel incat sa obtineti un amestec mai gros, ca pentru snitele si care curge greu.

Treceti cu grija ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in baie de ulei incins, la foc mediu, pe toate fetele, pana se auresc frumos.
Scoateti pe servetele absorbante.

Serviti cat sunt calde, ca aperitiv sau ca fel principal, alaturand, dupa dorinta, optional, o salata de cruditati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)