Curatati palariile ciupercilor de pielita.
Taiati cascavalul in bucati paralelipipedice de marimea diametrului ciupercilor.
Presarati-le cu cimbru, inveliti-le cu feliile de sunca presata / bacon si fixatile in causul palariilor, la mijloc.
Separat, intr-un bol, bateti usor ouale, paprika si sare, piper, dupa gust. Adaugati, in cantitati egale, faina si pesmet, astfel incat sa obtineti un amestec mai gros, ca pentru snitele si care curge greu.
Treceti cu grija ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in baie de ulei incins, la foc mediu, pe toate fetele, pana se auresc frumos.
Scoateti pe servetele absorbante.
Serviti cat sunt calde, ca aperitiv sau ca fel principal, alaturand, dupa dorinta, optional, o salata de cruditati.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii