Curatati palariile ciupercilor de pielita.
Taiati cascavalul in bucati paralelipipedice de marimea diametrului ciupercilor.
Presarati-le cu cimbru, inveliti-le cu feliile de sunca presata / bacon si fixatile in causul palariilor, la mijloc.
Separat, intr-un bol, bateti usor ouale, paprika si sare, piper, dupa gust. Adaugati, in cantitati egale, faina si pesmet, astfel incat sa obtineti un amestec mai gros, ca pentru snitele si care curge greu.
Treceti cu grija ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in baie de ulei incins, la foc mediu, pe toate fetele, pana se auresc frumos.
Scoateti pe servetele absorbante.
Serviti cat sunt calde, ca aperitiv sau ca fel principal, alaturand, dupa dorinta, optional, o salata de cruditati.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii