Caliti ciupercile feliate in 1/2 cantitate de unt incins pana se inmoaie si sunt facute.
Separat, caliti faina in restul de unt incins, stingeti cu lapte si fierbeti aproximativ 10 min, la foc mic, amestecand continuu.
In sosul legat adaugati ciupercile si dupa cateva clocote condimentati cu sare, piper, zeama de lamaie (sare de lamaie), dupa gust si fierbeti in continuare, amestecand, inca 5 min.
Intre timp, fierbeti in apa cu sare oua moi, apoi curatati-le de coaja.
Asezati-le intregi pe un platou sau cel mai bine pe farfurii individuale, rasturnati peste ele sau puneti alaturi, sosul cu ciuperci fierbinte si ornati cu frunze de patrunjel, tocate marunt.
Serviti imediat.
Pofta buna!
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataPasca cu aluat de cozonac este desertul nelipsit de pe masa de Paste. Dupa cum puteti deduce, pasca este un cozonac umplut cu...
Pasca cu aluat de cozonac (reteta video)Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii