Ciuperci cu Sos Alb si Oua Moi

Postat pe: 21-01-2011
(2)

Ingrediente

500 g ciuperci
4 oua
150 g unt
100 g faina
300 ml lapte
patrunjel verde, tocat marunt
zeama de lamaie sau 1 g sare de lamaie, dupa dorinta si gust
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Caliti ciupercile feliate in 1/2 cantitate de unt incins pana se inmoaie si sunt facute.
Separat, caliti faina in restul de unt incins, stingeti cu lapte si fierbeti aproximativ 10 min, la foc mic, amestecand continuu.

In sosul legat adaugati ciupercile si dupa cateva clocote condimentati cu sare, piper, zeama de lamaie (sare de lamaie), dupa gust si fierbeti in continuare, amestecand, inca 5 min.

Intre timp, fierbeti in apa cu sare oua moi, apoi curatati-le de coaja.

Asezati-le intregi pe un platou sau cel mai bine pe farfurii individuale, rasturnati peste ele sau puneti alaturi, sosul cu ciuperci fierbinte si ornati cu frunze de patrunjel, tocate marunt.

Serviti imediat.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci cu Sos Alb si Oua Moi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  17.05.2011 12:43:05

Multumesc, Iuliajewel !

iuliajewel
•  16.05.2011 15:23:08

Superba reteta Lulcia - arata demential!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci cu Sos Alb si Oua Moi