Ciuperci cu Maioneza

Complexitate
redusa
Ciuperci cu Maioneza

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -500 g ciuperci
  • -zeama de la 1 lamaie (sau sare de lamaie, dar nu o recomand)
  • -1-2 lingurite mustar
  • -2 oua
  • -400-500 ml ulei
  • -sare
  • -piper
  • -3-5 catei de usturoi, zdrobiti
  • -cateva masline si felii de lamaie, pentru ornat

Mod de preparare

Se spala si se fierb ciupercile circa 15-20 min, in apa clocotita cu sare si putina zeama de lamaie ca sa se mentina albe
Se strecoara si se storc, apoi se taie felii foarte subtiri.

Se amesteca apoi cu maioneza, adaugand sare, piper, mustar, zeama de lamaie(dupa gust) si/sau usturoi pisat.

Se orneaza cu masline si/sau felii de lamiae.


Usturoiul se poate inlocui cu ceapa fin tocata sau patrunjel verde, tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa