Ingrediente
● 1kg cartofi fierti intregi si curatati, |
● o lingurita cu virf de delicat |
● o lingurita de piper macinat, |
● 2 oua, |
● o lingurita de sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Se amesteca totul bine intr-un bol, se fac guguloase potrivite, se dau prin faina si se pun la prajit, la foc nici mare nici mic potrivit, pina vor prinde o culoare mai inchisa,intre timp le mai intoarceti.
E foarte gustos sa stiti!
Se pot servi si calde si reci ,cu sosuri,pui prajit,va orientati si voi Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chiftelute din cartofi" nu uita sa ii faci un review.
E foarte gustos sa stiti!
Se pot servi si calde si reci ,cu sosuri,pui prajit,va orientati si voi Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chiftelute din cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
otanna
• 19.08.2008 02:24:13
Cartofi trebuie dati prin razaritoare sau fierti inainte sau cum ? imi cer scuze dar habar nu am anul asta am inceput sa fac mancare
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 16.08.2011 01:12:24
da..se fierb in coaja...apoi se dau prin razatoare...eu mai pun si 2 catei de usturoi macinati si imi iese super bune chiftelutele...