Se pune o foaie de aluminium deasupra tavii unde vom coace vinetele. Se inteapa vinetele cu furculita peste tot, se ung cu putin ulei, sare si se baga in cuptorul incalzit la 200*c (400*f) pentru 40-45 de minute. Se lasa la racit foarte bine dupa care se curata de coaja si se lasa la scurs pentru 30 de minute.
Se toaca cu tocatorul de lemn (eu le-am pisat cu furculita). Se adauga oul, sarea, piperul, parmezanul ras (eu am pus si 3 linguri de " goat mozzarella" -mozzarella facuta din lapte de capra 100%) si se amesteca cu furculita.
Se tavalesc prin pesmet si se da forma dorita. Se prajesc in ulei incins cam 3-4 minute pe fiecare parte. Se lasa la scurs pe foaie absorbanta de bucatarie.
Pofta Buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii