Am tocat somonul, ceapa, usturoiul, ardeiul si mai mult de jumatate din porumb.Le-am dat prin masina de tocat cu ciur mai mare.
Intr-un bol amestecam tot ce am macinat impreuna cu porumbul ramas, sare,piper , nucsoara, ouale si pesmetul si amestecam bine ca sa se omogenizeze bine de tot.
Din compozitia obtinuta formam chiftelutele. Le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Punem chiftelele la copt in cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute .
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii