Am tocat somonul, ceapa, usturoiul, ardeiul si mai mult de jumatate din porumb.Le-am dat prin masina de tocat cu ciur mai mare.
Intr-un bol amestecam tot ce am macinat impreuna cu porumbul ramas, sare,piper , nucsoara, ouale si pesmetul si amestecam bine ca sa se omogenizeze bine de tot.
Din compozitia obtinuta formam chiftelutele. Le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Punem chiftelele la copt in cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute .
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii