Chiftele de Dovlecei cu Ricotta

Postat pe: 10-07-2016
(0)

Ingrediente

1 zucchini
1 morcov
1 ceapa mica
2 linguri de ricotta cu marar si boia dulce
1 ou
2 linguri de faina
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Dovlecelul (zucchini) se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja.

Morcovul se curata de coaja si se da pe razatoare.

Ceapa o taiem cat mai marunt, amestecam cu dovlecelul si morcovul.

Se pune oul, faina, ricotta si condimetele si se amesteca pana se omogenizeaza ingredientele.

Se ia cu o lingura din compozitie si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele de Dovlecei cu Ricotta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele de Dovlecei cu Ricotta