Dovlecelul (zucchini) se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja.
Morcovul se curata de coaja si se da pe razatoare.
Ceapa o taiem cat mai marunt, amestecam cu dovlecelul si morcovul.
Se pune oul, faina, ricotta si condimetele si se amesteca pana se omogenizeaza ingredientele.
Se ia cu o lingura din compozitie si se pun la prajit in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie.
Se servesc atat calde cat si reci.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorOle si cam atat, e foarte gustoasa, iar pentru cei care ''nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase'' se pot abtine...
Reteta de prajitura Ole-GabiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii