Chec Mozaic

Postat pe: 27-06-2011
(4)

Ingrediente

250 g cascaval ras
200 g muschi tiganesc (muschi file, jambon, sunca presata, etc)
100 g telemea
3 linguri faina
4 linguri smantana
4 oua
1 conserva ciuperci feliate
1 ardei gras galben
1 ardei gras rosu
2- 3 fire ceapa verde
1 lingura pesmet
sare
piper

Mod de preparare

Puneti la scurs ciupercile; taiati muschiul tiganesc si ardeii cubulete; ceapa verde rondele si radeti telemeaua si cascavalul. Bateti spuma tare albusele cu un praf de sare. Adaugati pe rand galbenusurile, faina, smantana, pesmetul, cascavalul, telemeaua, ciupercile, ardeiul, ceapa si muschiul tiganesc.

Omogenizati bine si potriviti de sare si piper, dupa gust. Turnati intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 50 min sau pana ce este copt si rumenit frumos.
Scoateti din tava si lasati sa se raceasca complet.

Serviti feliat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec Mozaic" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  01.01.2015 07:03:20

Cristianaavramescu, ai dreptate.

cristianaavramescu
•  28.08.2014 17:59:49

Delicios si de efect la o masa festiva!

lucia_bp
•  01.04.2012 08:46:11

Cu multa placere, weisthal_mihaela !

weisthal_mihaela
•  31.03.2012 18:52:48

L-am facut aseara. Si mi-a iesit la fel de frumos si delicios.... Multumesc pentru reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec Mozaic