Caliti in ulei ciupercile feliate si ceapa tocata, pana se evapora apa lasata de ciuperci.
Potriviti de sare si piper si lasati la racit. Sarea puneti-o cu precautie.
Intre timp, pregatiti tavile de chec pe care le tapetati cu hartie de copt si dati drumul la focul de la cuptor.
Amestecati ciupercile cu faina si smantana.
Adaugati uleiul, galbenusurile si mararul tocat, apoi albusurile batute spuma tare.
Amestecati usor de jos in sus, omogenizand.
Puneti compozitia in tavi si dati la cuptorul incins, la foc potrivit pentru aproximativ 40 min, sau pana ce checul este copt si rumenit frumos.
Nu deschideti usa cuptorului in primele 30 min.
Scoateti din cuptor, lasati putin sa se racoreasca, scoateti din tavi si asezati checul pe un gratar.
Taiati numai dupa ce este racit.
Nu puneti prea multa sare. Potriviti de sare, daca mai este nevoie, doar la sfarsit pentru ca mararul el insusi este sarat.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE destul de greu de preparat aceasta reteta daca nu aveti ingredientele necesare , specifice din Portugalia. E inca una din...
Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii