Chec de carne cu ardei

Complexitate
redusa
Chec de carne cu ardei

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • patrujel verde tocat
  • 250 gr ardei grasi galbeni ( rosii kapia, gogosari)
  • 250 gr ardei grasi portocalii (verzi)
  • 2 oua intregi
  • 2 oua fierte si razuite
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr cascaval razuit
  • 100 gr ciuperci
  • 1 lingura mustar dulce
  • 20 gr rama
  • sare,
  • piper macinat

Mod de preparare

Se curata si se spala ceapa si ardeii . Ceapa o dam prin razatoarea mica, ardeii se taie cubulete mai marunte.

Se amesteca carnea tocata cu 2 oua proaspete, patrunjel tocat, ceapa, cele 2 oua fierte si razuite pe razatoarea mica , ciupercile maruntite, 1 lingura de mustar. Totul se codimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se unge o tava de chec cu putin rama , 1/3 din compozitie se pune in el , peste punem ardeii portocalii , iar se pune amestecul de carne , apoi ardeii galbeni si terminam cu compozitia de carne .

Se da totul la cuptorul preincalzit la foc mijlociu ptr. cca 30 minute , dupa care se scoate si se presara cu 100 gr cascaval razuit si se pune din nou la cuptor ptr 10 minute.
Se lasa apoi la racit , se portioneaza si se poate apoi servi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune