Se curata si se spala ceapa si ardeii . Ceapa o dam prin razatoarea mica, ardeii se taie cubulete mai marunte.
Se amesteca carnea tocata cu 2 oua proaspete, patrunjel tocat, ceapa, cele 2 oua fierte si razuite pe razatoarea mica , ciupercile maruntite, 1 lingura de mustar. Totul se codimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se unge o tava de chec cu putin rama , 1/3 din compozitie se pune in el , peste punem ardeii portocalii , iar se pune amestecul de carne , apoi ardeii galbeni si terminam cu compozitia de carne .
Se da totul la cuptorul preincalzit la foc mijlociu ptr. cca 30 minute , dupa care se scoate si se presara cu 100 gr cascaval razuit si se pune din nou la cuptor ptr 10 minute.
Se lasa apoi la racit , se portioneaza si se poate apoi servi.
Daca va doriti o prajitura mai racoroasa, delicioasa si cu mare succes la musafiri cu siguranta aceasta este. Aroma de menta...
Prajituri cu menta, crema de vanilie si capsuniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii