Chec de carne cu ardei

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 kg carne tocata
patrujel verde tocat
250 gr ardei grasi galbeni ( rosii kapia, gogosari)
250 gr ardei grasi portocalii (verzi)
2 oua intregi
2 oua fierte si razuite
100 gr ceapa
100 gr cascaval razuit
100 gr ciuperci
1 lingura mustar dulce
20 gr rama
sare,
piper macinat

Mod de preparare

Se curata si se spala ceapa si ardeii . Ceapa o dam prin razatoarea mica, ardeii se taie cubulete mai marunte.

Se amesteca carnea tocata cu 2 oua proaspete, patrunjel tocat, ceapa, cele 2 oua fierte si razuite pe razatoarea mica , ciupercile maruntite, 1 lingura de mustar. Totul se codimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se unge o tava de chec cu putin rama , 1/3 din compozitie se pune in el , peste punem ardeii portocalii , iar se pune amestecul de carne , apoi ardeii galbeni si terminam cu compozitia de carne .

Se da totul la cuptorul preincalzit la foc mijlociu ptr. cca 30 minute , dupa care se scoate si se presara cu 100 gr cascaval razuit si se pune din nou la cuptor ptr 10 minute.
Se lasa apoi la racit , se portioneaza si se poate apoi servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec de carne cu ardei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta15
•  13.01.2010 16:33:54

Arata foarte bine

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec de carne cu ardei