Curatim si spalam ciupercile, le tocam. Calim ceapa si razuim morcovul. Dupa ce ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile. Cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.
Faina se amesteca cu praful de copt. Ouale se bat spuma se adauga smantana si iaurtul se amesteca pana ce se omogenizeaza apoi se adauga uleiul. . se adauga si faina, se amesteca usor, sare dupa gust.
Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile. Compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura. Se da la cuptor. Faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e gata.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorDupa cum stiti ador branzeturile, iar atunci cand vine vorba de desert, cele cu branza se numara printre favorite. Pe masa de...
Cheesecake cu portocaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii