Chec cu Ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Umplutura:
1 ceapa
250 g ciuperci
1 morcov
patrunjel
sare
ulei
Aluat:
3 oua
50 ml ulei
250 g faina
2 lg smantana
2 lg iaurt
praf de copt
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Curatim si spalam ciupercile, le tocam. Calim ceapa si razuim morcovul. Dupa ce ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile. Cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.

Faina se amesteca cu praful de copt. Ouale se bat spuma se adauga smantana si iaurtul se amesteca pana ce se omogenizeaza apoi se adauga uleiul. . se adauga si faina, se amesteca usor, sare dupa gust.

Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile. Compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura. Se da la cuptor. Faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec cu Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

andradasuteu
•  20.12.2012 12:35:32

si eu vreau sa l incerc de craciun. sper sa fie asa bun cum arata!

lucia_bp
•  12.08.2009 18:53:49

Felicitari ! Este grozav si aspectuos acest chec.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec cu Ciuperci