Ceapa se taie si se caleste in 2 linguri de ulei, din cele 6 linguri necesare, timp de 5-6 minute.
Sunca se taie bucatele mici, cascavalul se da prin razatoarea mare, ardelul se taie bucatele.
Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se amesteca cu uleiul, cascavalul, iaurtul, sunca si ceapa calita. Apoi se adauga si faina amestecata cu praful de copt, se adauga sarea si piperul dupa gust si se amesteca bine.
Compozitia obtinuta se amesteca cu albusurile batute spuma.
Compozitia finala sa toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Se da la cuptorul incins in prealabil, la 150 de grade, timp de 50-60 de minute.
Cand este gata, se lasa sa se raceasca apoi se feliaza.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii