Pentru inceput, vom taia cubulete salamul, muschiul, sunca, ardeiul rosu, vom felia maslinele si vom da prin razatoare cascavalul.
Separat, intr-un castron, vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand in continuare, dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.
La final, adaugam restul ingredientelor (ardei, salam, sunca, muschi, ardei, morcov, porumb, masline) si vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia.
Compozitia se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, se decoreaza cu masline si rosii cherry si se coace aproximativ 45 de minute. Cand este gata, se scoate pe un platou, se lasa sa se raceasca foarte bine, dupa care se taie si se serveste alaturi de o salata asortata.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaA început sezonul afinelor, s-au umplut magazinele. Și dacă tot am dat peste ele la orice raft, m-am aprovizionat și...
Desert cheesecake cu afineAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii