Cartofi Pai Cu Ou

Complexitate
redusa
Cartofi Pai Cu Ou

Ingrediente

  • 2-3 cartofi
  • 3-4 oua
  • 100 gr cascaval razuit (sau telemea )
  • 100 gr sunca presata ( de casa, carnati afumati, etc )

Mod de preparare

Curat 2-3 cartofi, pe care le tai felii si apoi le prajesc in ulei. Separat sparg 3-4 oua pe care le bat bine cu o furculita, tau 3 felii de sunca cubulete le adaug la oua, mai maruntesc vreo 2 felii de cascaval, pun un pic de delikat.

Cartofii prajiti ii sarez si ii pun in tigaia in care am incins un pic de ulei (2 linguri de supa) si torn peste ei ouale amestecate cu sunca si cascaval si asa ii prajesc un pic pana se incheaga ouale.

Se poate razui cascaval, telemea peste ei. Este acompaniata de o cana de ceai.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa