Capul se pune la fiert cu sare. piper boabe, foaia de dafin,catei de usturoi vreo 6-7, delikat.
Dupa ce a fiert se scot oasele, se sareaza, si se presara cu boia din abundenta. Se piseaza 5 catei de usturoi care se freaca bine cu sare si ulei pana se ingroasa ca o maioneza , se pune apa sa-l subtiem si-l turnam peste capul codimentat .
Se da la rece ptr. cateva ore sa se patrunda bine.
Se serveste cu sos Remulad , dar foarte bine merge cu pasta de hrean cu frisca sau smantana.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor Oare este un lucru normal să realizezi că nu ai făcut niciodată prăjitura ta preferată? haha:)). Am făcut...
Desert prajitura DobosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii