Cap de porc cu usturoi

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Avem nevoie de un cap de porc curatat bine (se poate pune si jumate daca familia e mai mica )
usturoi 1 capatana
piper boabe
1 foaie dafin
sare , delikat

Mod de preparare

Capul se pune la fiert cu sare. piper boabe, foaia de dafin,catei de usturoi vreo 6-7, delikat.

Dupa ce a fiert se scot oasele, se sareaza, si se presara cu boia din abundenta. Se piseaza 5 catei de usturoi care se freaca bine cu sare si ulei pana se ingroasa ca o maioneza , se pune apa sa-l subtiem si-l turnam peste capul codimentat .

Se da la rece ptr. cateva ore sa se patrunda bine.
Se serveste cu sos Remulad , dar foarte bine merge cu pasta de hrean cu frisca sau smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cap de porc cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  05.04.2009 20:44:43

Cunosc reteta :) e postata si ea pe aici prin forum .

simonica37
•  05.04.2009 20:42:52

cred ca e foarte bun .am incercat si eu o reteta similara care se face cu ciolan de porc afumat.mentionez ca am facut-o pentru o zi aniversara si nu amai ramas din ea nici o firimitura

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cap de porc cu usturoi