Cap de porc cu usturoi

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Avem nevoie de un cap de porc curatat bine (se poate pune si jumate daca familia e mai mica )
usturoi 1 capatana
piper boabe
1 foaie dafin
sare , delikat

Mod de preparare

Capul se pune la fiert cu sare. piper boabe, foaia de dafin,catei de usturoi vreo 6-7, delikat.

Dupa ce a fiert se scot oasele, se sareaza, si se presara cu boia din abundenta. Se piseaza 5 catei de usturoi care se freaca bine cu sare si ulei pana se ingroasa ca o maioneza , se pune apa sa-l subtiem si-l turnam peste capul codimentat .

Se da la rece ptr. cateva ore sa se patrunda bine.
Se serveste cu sos Remulad , dar foarte bine merge cu pasta de hrean cu frisca sau smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cap de porc cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  05.04.2009 20:44:43

Cunosc reteta :) e postata si ea pe aici prin forum .

simonica37
•  05.04.2009 20:42:52

cred ca e foarte bun .am incercat si eu o reteta similara care se face cu ciolan de porc afumat.mentionez ca am facut-o pentru o zi aniversara si nu amai ramas din ea nici o firimitura

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cap de porc cu usturoi