Butoiase din Castraveti cu Branzeturi

Postat pe: 15-10-2012
(1)

Ingrediente

3 castraveti
200 gr branza proaspata de vaci
100 gr urda sarata
100 gr telemea sarata
1 ardei gras rosu
1 legatura ceapa verde
marar verde pentru decor
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Preparare:
Se spala castravetii si se sterg cu un prosop absorbant. Se curata cu un cutit castravetii in forma de zebra (adica o fasie da una nu). Se taie segmente de circa 7-8 cm lungime. Cu ajutorul unei lingurite se face o gaura in castravete, astfel incat sa ramana fundul intact.

Se amesteca branzeturile pana obtinem o pasta omogena. Tocam si ceapa verde si o adaugam in pasta de branza.

Condimentam cu sare daca mai este cazul si piper. Umplem cu acest amestec butoiasele de castraveti. Pentru a obtine un efect decorativ se pot umple castravetii cu un pos de ornat torturi. Se orneaza fiecare butoias cu ardei gras rosu taiat subire si frunze de marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Butoiase din Castraveti cu Branzeturi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elisakarina
•  08.01.2013 19:48:14

Arata foarte bine,felicitari.O sa le incerc cu o ocazie speciala.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Butoiase din Castraveti cu Branzeturi