Butoiase din Castraveti cu Branzeturi

Postat pe: 15-10-2012
(1)

Ingrediente

3 castraveti
200 gr branza proaspata de vaci
100 gr urda sarata
100 gr telemea sarata
1 ardei gras rosu
1 legatura ceapa verde
marar verde pentru decor
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Preparare:
Se spala castravetii si se sterg cu un prosop absorbant. Se curata cu un cutit castravetii in forma de zebra (adica o fasie da una nu). Se taie segmente de circa 7-8 cm lungime. Cu ajutorul unei lingurite se face o gaura in castravete, astfel incat sa ramana fundul intact.

Se amesteca branzeturile pana obtinem o pasta omogena. Tocam si ceapa verde si o adaugam in pasta de branza.

Condimentam cu sare daca mai este cazul si piper. Umplem cu acest amestec butoiasele de castraveti. Pentru a obtine un efect decorativ se pot umple castravetii cu un pos de ornat torturi. Se orneaza fiecare butoias cu ardei gras rosu taiat subire si frunze de marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Butoiase din Castraveti cu Branzeturi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elisakarina
•  08.01.2013 19:48:14

Arata foarte bine,felicitari.O sa le incerc cu o ocazie speciala.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Butoiase din Castraveti cu Branzeturi