Bulgarasi Cu Cascaval

Postat pe: 27-11-2010
(3)

Ingrediente

300 g cascaval
2-3 lg faina
sare, piper
2 oua

Mod de preparare

Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se adauga oule, faina, condimentele. Se formeaza bulgarsi rotunzi care apoi s eprajesc in ulei incins. Se scot pe servetel.

Sunt foarte bune langa fripturi, ca aperitive sau pur si simplu asa goale.

Eu am facut o portie jumate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bulgarasi Cu Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lumyer
•  21.11.2010 17:56:11

mm... arata super
am sa fac si eu cu siguranta ;)
felicitari ;)

pussycat
•  19.01.2009 15:31:29

am incercat si eu sunt f buni bulgarasii.

luminita75agr
•  08.07.2008 15:35:21

Acesti bulgarasi se pot folosi foarte bine ca aperitiv, sunt foarte gustosi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bulgarasi Cu Cascaval