Bulgarasi Cu Cascaval

Postat pe: 27-11-2010
(3)

Ingrediente

300 g cascaval
2-3 lg faina
sare, piper
2 oua

Mod de preparare

Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se adauga oule, faina, condimentele. Se formeaza bulgarsi rotunzi care apoi s eprajesc in ulei incins. Se scot pe servetel.

Sunt foarte bune langa fripturi, ca aperitive sau pur si simplu asa goale.

Eu am facut o portie jumate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bulgarasi Cu Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lumyer
•  21.11.2010 17:56:11

mm... arata super
am sa fac si eu cu siguranta ;)
felicitari ;)

pussycat
•  19.01.2009 15:31:29

am incercat si eu sunt f buni bulgarasii.

luminita75agr
•  08.07.2008 15:35:21

Acesti bulgarasi se pot folosi foarte bine ca aperitiv, sunt foarte gustosi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bulgarasi Cu Cascaval