Bulete de Praz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fire de praz
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • o cana cu lapte
  • o cana cu ulei
  • sare

Mod de preparare

Prazul se curata, se fierbe si se toaca, dar nu prea marunt.
Separat, se prepara un aluat din faina, oua, lapte si sare. Se adauga prazul tocat si se amesteca bine de tot.

Se ia cu lingurita din compozitie si se modeleaza bulete care se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)