Bulete de Praz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fire de praz
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • o cana cu lapte
  • o cana cu ulei
  • sare

Mod de preparare

Prazul se curata, se fierbe si se toaca, dar nu prea marunt.
Separat, se prepara un aluat din faina, oua, lapte si sare. Se adauga prazul tocat si se amesteca bine de tot.

Se ia cu lingurita din compozitie si se modeleaza bulete care se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc