Budinca Aperitiv

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri unt
  • 3 linguri seminte decojite de floarea soarelui
  • o ceapa
  • 500 g macaroane (eu am pus paste spiralate colorate)
  • o lingura ulei de masline
  • 100 g mazare fiarta
  • 2 oua
  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri faina
  • 100 g parmezan
  • sare
  • unt si pesmet pt tapetat tava

Mod de preparare

Se fierb pastele, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.
In tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se presara semintele.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se ia de pe foc si se amesteca usor cu pastele fierte. Se adauga mazarea, mascarpone, faina, parmezanul si ouale batute. Se condimenteaza cu sare si se toarna compozitia in tava.

Se coace in cuptorul incins, la 150 grade C, aprox. 50 minute.
Am servit-o cu salata verde.

Este reteta preferata a fiului meu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa