Rosiile le oparim, dam coaja jos, le taiem bucati si le punem pe foc cu busuiocul, putin ulei, sare si mierea de albine. Daca va place putin picant, puteti adauga putin ardei iute. Le lasam putin pana se evapora din lichidul lasat.
Sosul de patrunjel
Spalam patrunjelul il zvantam bine si il punem in blender si adaugam ulei.
Branza Brie o taiem min bucati se da prin faina, ou si pesmet.
Intr o craticioara mai mica, dar inalta se pune ulei si se incinge bine, uleiul trebuie sa treaca peste branza cand o punem la fript. Cand e incins uleiul se pune branza 2 min si se intoarce.
Servim cu sosul de rosii si patrunjel.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieSi tu vrei sa stii cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca? Iti spun imediat reteta. De obicei se foloseste peste...
Cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca?Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii