Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile cu laptele si faina, plus sare, piper si rozmarin, se amesteca obtinindu-se o pasta destul de consistenta. Separat se bat albusurile spuma si se inglobeaza pasta din galbenusuri in ea, treptat.
In tigaia incinsa se pun portii de cite o lingura si se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe hirtie absorbanta si se lasa la racit. (acestea find blinis -urile)
Ciupercile se taie functie de dorinte si se soteaza, asezonindu-se cu sare si piper. Se racesc.
Maioneza si pasta wasabi se amesteca.
Prezentare:
- se aseaza pe farfurie blinisurile peste care se pune un strat fin de maioneza cu pasta wasabi, peste care se pune un strat de ciuperci. Peste acestea inca un rind de blinis-uri si din nou ciuperci. Se decoreaza cu rosii galbene si patrunjel
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii