Dupa ce ati separat aripile spalati-le apoi uscati-le. Intr-un bol puneti acestea, asezonati si ungeti cu ulei de masline. Aranjati-le intr-o tava cu folie de aluminiu. Puneti tava in cuptor la 220°c (gaz 7). Intre timp faceti sosul.
Puneti toate ingredientele intr-o cratita la foc mic. Cand untul si zaharul s-au topit luati de pe foc. Dupa 15 minute de cand aripile sunt in cuptor reduceti la 190°c (gaz 5) si scoateti tava. Cu o pensula ungeti aripile cu sos.
Introduceti acestea inapoi in cuptor si lasati 20 de minute. Scoateti-le din nou, intoarceti-le pe cealalta parte si ungeti din nou cu sos. Mai lasati in cuptor inca 15-20 de minute. Inainte ca acestea sa fie gata pe foc mic incalziti sosul ramas apoi lasati deoparte.
Puneti aripile de pui intr-un bol, turnati sosul peste si amestecati. Portionati dupa care imprastiati ceapa verde deasupra inainte de servire.
* Daca nu aveti sos Frank's Original atunci puteti pune si sambal oelek.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii