Aperitiv Sarat

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri faina
  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 500 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • putina sare

Mod de preparare

Se amesteca faina cu ouale si uleiul, apoi se adauga laptele.

Salamul sau sunca se tau bucatele mici, iar cascavalul se da prin razatoarea mica, apoi toate se adauga in compozitia cu lapte si se pune sarea.

Se toarna compozitia intr-o tava intinsa, unsa cu ulei si se pune in cuptor la foc potrivit 45 min. Aperitivul se taie patrate si se poate consuma cald sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)