Ingrediente
● 300 g branza de oaie |
● 100 g cascaval ras pentru umplutura |
● 5-6 oua |
● 50 g cascaval ras fin pentru blat |
● sare |
● piper |
● boia |
Mod de preparare
Separati ouale. Frecati foarte bine galbenusurile cu un praf de sare. Separat, bateti spuma tare, albusurile, apoi combinati-le. Adaugati in amestecul de oua 50 g cascaval ras fin si potriviti de sare si piper. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuporul incins, la foc potrivit pana se aureste frumos si este coapta. Rulati-o calda cu ajutorul unui servet umed si lasati-o la racit.
Intre timp pregatiti umplutura omogenizand foarte bine branza cu cascavalul ras, boiaua si potriviti de sare si piper. Repartizati in strat uniform compozitia cu branza pe foaia de rulada racita si desfacuta, apoi rulati la loc. Inveliti in folie alimentara si pastrati la rece.
Serviti aperitivul feliat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Aperitiv Rulada" nu uita sa ii faci un review.
Intre timp pregatiti umplutura omogenizand foarte bine branza cu cascavalul ras, boiaua si potriviti de sare si piper. Repartizati in strat uniform compozitia cu branza pe foaia de rulada racita si desfacuta, apoi rulati la loc. Inveliti in folie alimentara si pastrati la rece.
Serviti aperitivul feliat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Aperitiv Rulada" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
- 300 lei
1099.99 lei
799.99 lei
Placa 2 in 1 Pure Metal pentru par perfect drept sau bucle lejere
- 20 %
649.99 lei
519.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
kitina50
• 31.03.2013 17:10:54
arata spectaculos ;eu am o altfel de reteta, dar cu 2 linguri de faina si cu unt sau margarina, dar aceasta reteta , imi convine maxim, felicitari si multumesc!
lucia_bp
• 06.03.2010 18:50:18
Krysta, multumesc !
Daca te hatarasti sa faci rulada sigur o sa-ti placa !
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Cozonac unguresc
Clatite cu branza si jambon
Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon
Drob de pui in aluat de foietaj
Pasca cu aluat de cozonac
Spaghete cu kaizer si legume la cuptor
Drob de ied
Drob Pascal
Tort Iepuras
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Spaghete cu kaizer si legume la cuptor
Usor de gatit / Autor: madi_marin
-
Pasca cu aluat de cozonac
Concurs - Reteta Lunii / Autor: mirela0911
-
Drob de pui in aluat de foietaj
Concurs - Reteta Lunii / Autor: mirela0911
-
Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
-
Clatite cu branza si jambon
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
-
Cozonac unguresc
Retete pentru sarbatori / Autor: dantes
• 31.03.2013 18:34:32
Cu multa placere, draga Kitina50. Astept impresiile tale.