Aperitiv Rulada

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

300 g branza de oaie
100 g cascaval ras pentru umplutura
5-6 oua
50 g cascaval ras fin pentru blat
sare
piper
boia

Mod de preparare

Separati ouale. Frecati foarte bine galbenusurile cu un praf de sare. Separat, bateti spuma tare, albusurile, apoi combinati-le. Adaugati in amestecul de oua 50 g cascaval ras fin si potriviti de sare si piper. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuporul incins, la foc potrivit pana se aureste frumos si este coapta. Rulati-o calda cu ajutorul unui servet umed si lasati-o la racit.

Intre timp pregatiti umplutura omogenizand foarte bine branza cu cascavalul ras, boiaua si potriviti de sare si piper. Repartizati in strat uniform compozitia cu branza pe foaia de rulada racita si desfacuta, apoi rulati la loc. Inveliti in folie alimentara si pastrati la rece.

Serviti aperitivul feliat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aperitiv Rulada" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  31.03.2013 18:34:32

Cu multa placere, draga Kitina50. Astept impresiile tale.

kitina50
•  31.03.2013 17:10:54

arata spectaculos ;eu am o altfel de reteta, dar cu 2 linguri de faina si cu unt sau margarina, dar aceasta reteta , imi convine maxim, felicitari si multumesc!

lucia_bp
•  06.03.2010 18:50:18

Krysta, multumesc !
Daca te hatarasti sa faci rulada sigur o sa-ti placa !

krysta
•  06.03.2010 08:46:55

f.bun si delicios

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aperitiv Rulada