Aperitiv Rulada

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

300 g branza de oaie
100 g cascaval ras pentru umplutura
5-6 oua
50 g cascaval ras fin pentru blat
sare
piper
boia

Mod de preparare

Separati ouale. Frecati foarte bine galbenusurile cu un praf de sare. Separat, bateti spuma tare, albusurile, apoi combinati-le. Adaugati in amestecul de oua 50 g cascaval ras fin si potriviti de sare si piper. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuporul incins, la foc potrivit pana se aureste frumos si este coapta. Rulati-o calda cu ajutorul unui servet umed si lasati-o la racit.

Intre timp pregatiti umplutura omogenizand foarte bine branza cu cascavalul ras, boiaua si potriviti de sare si piper. Repartizati in strat uniform compozitia cu branza pe foaia de rulada racita si desfacuta, apoi rulati la loc. Inveliti in folie alimentara si pastrati la rece.

Serviti aperitivul feliat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Aperitiv Rulada" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la lucia_bp

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aperitiv Rulada