Aperitiv gen aspic cu smantana

Complexitate
redusa
Aperitiv gen aspic cu smantana

Ingrediente

  • De multa vreme ma chinuia gandul sa fac un aspic Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, a iesit alta dandana cu ce am avut la indemana prin camara si frigider, ca tot ma pusesem pe experimentat si dadusem afara pe toata lumea di
  • Am dizolvat 2 pliculete de gelatina in 200 ml de apa (conform insturctiunilor) si le-am lasat 20 de minute asa Am tocat cubulete 200 g de sunca presata, le-am amestecat cu 200 g mazare si 200 g porumb Intre timp am pus separat intr-un castron 400 g d

Mod de preparare

Am amestecat toate ingredientele, am scuturat piper si sare peste "inventie" si le-am turnat in forma. Dupa 4 ore de stat la frigider am tinut 2 minute forma in apa fierbinte (sa nu mai adere compozitia de pereti) si am rasturnat inventia pe platou. In mijloc am pus masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate