Puneti painea la inmuiat in apa rece. Tocati marunt ceapa uscata, separat ceapa verde si patrunjelul, pastrand cateva frunze pentru ornat.
Framantati bine carnea tocata impreuna cu ceapa uscata, painea stoarsa, mustarul, ouale intregi, apa (adaugata treptat) si condimentati cu sare, piper, paprika, dupa gust.
Modelati compozitia sub forma rotunda sau de rulou, direct intr-un vas termorezistent, uns bine cu unt.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 30 min.
Intre timp, amestecati ceapa verde, patrunjelul, pesmetul, cascavalul, albusul usor batut si paprika, dupa gust.
Presarati uniform compozitia obtinuta peste carne si dati din nou la cuptor pentru inca 15- 20 min sau pana ce carnea este facuta si prinde deasupra o crusta crocanta, frumos rumenita.
Portionati si consumati cat este cald; ornati cu frunze de patrunjel; puteti servi cu diferite sosuri. Este la fel de bun si rece.
Pregatind alaturi o garnitura, "Aperitivul din carne in crusta" se poate servi ca fel principal.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii