Aperitiv din Carne in Crusta

Postat pe: 23-02-2012
(0)

Ingrediente

1 kg carne tocata, amestec
1 ceapa uscata
3 felii de paine, fara coaja
2 oua intregi
1 lingura mustar
1 legatura ceapa verde
1 legatura patrunjel verde
100 ml apa
4 linguri pesmet
1 albus
100 g cascaval ras
sare
piper
paprika dulce sau iute, dupa preferinta
unt pentru vas

Mod de preparare

Puneti painea la inmuiat in apa rece. Tocati marunt ceapa uscata, separat ceapa verde si patrunjelul, pastrand cateva frunze pentru ornat.

Framantati bine carnea tocata impreuna cu ceapa uscata, painea stoarsa, mustarul, ouale intregi, apa (adaugata treptat) si condimentati cu sare, piper, paprika, dupa gust.

Modelati compozitia sub forma rotunda sau de rulou, direct intr-un vas termorezistent, uns bine cu unt.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 30 min.

Intre timp, amestecati ceapa verde, patrunjelul, pesmetul, cascavalul, albusul usor batut si paprika, dupa gust.

Presarati uniform compozitia obtinuta peste carne si dati din nou la cuptor pentru inca 15- 20 min sau pana ce carnea este facuta si prinde deasupra o crusta crocanta, frumos rumenita.

Portionati si consumati cat este cald; ornati cu frunze de patrunjel; puteti servi cu diferite sosuri. Este la fel de bun si rece.
Pregatind alaturi o garnitura, "Aperitivul din carne in crusta" se poate servi ca fel principal.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aperitiv din Carne in Crusta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aperitiv din Carne in Crusta