Dai cascavalul pe razatoare, tai sunca cubulete. Freci galbenusurile cu furculita, adaugi faina, smantana, cascavalul, sunca si albusurile batute spuma.
Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si o dai la cuptor pt o ora, la foc potrivit.
Se taie dupa ce se raceste.
Pofta buna!
Este un aperitiv gustos, usor de preparat cu care iti poti uimi musafirii.
Se poate servi alaturi de alte aperitive intr-o combinatie apetisanta.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii