Se face un blat din ingredientele mentionate astfel: se amesteca toate mai putin albusurile.
Albusurile se bat spuma si se adauga la urma amestecand lejer. Se imparte compozitia in doua si se coc doua blaturi in tavi de cozonac. Eu, cand s-au racit le-am taiat in doua pe lungime.
Crema:
Se bate frisca, se amesteca separat jumatate din cantitatea de ricotta cu tonul mixat, iar cealalta jumatate se amesteca cu spanac sau rucola mixata.
In ambele compozitii se adauga cate jumatate din cantitatea de frisca, se sareaza dupa gust. In crema de ton eu am adaugat bucatele de ardei gras rosu.
Se pune in tava in care s-a copt blatul folie alimentara, apoi se ansambleaza: primul blat, crema de ton, blat, crema cu spanac sau rucola, blat...
Se da la rece si se orneaza dupa cum va place.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm vazut pe site acest gen de pizza si m-a incantat in special blatul unde se imbina malaiul cu faina.
Pizza CalzoneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii