Ingrediente
● Cantitatile sunt la preferinta fiecaruia |
● cush-cush |
● crenwusti |
● ardei copti |
● mazare |
● 6 oua |
● 6 linguri de lapte |
● branza rasa |
Mod de preparare
Intr-o tava de silicon, se pun ingredientele in ordinea scrisa mai sus si se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
In poze se ilustreaza mai bine.
De asemeni este delicios cu smantana, sos de iaurt sau maioneza (cand se consuma rece).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Aperitiv cu Cuscus" nu uita sa ii faci un review.
In poze se ilustreaza mai bine.
De asemeni este delicios cu smantana, sos de iaurt sau maioneza (cand se consuma rece).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Aperitiv cu Cuscus" nu uita sa ii faci un review.
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Ratatouille la slow cooker Crock Pot
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock Pot
Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock Pot
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot
Medalion de vitel cu pleurotus si baby morcov la slow cooker Crock Pot
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany