Aperitiv cu Cuscus

Complexitate
redusa
Aperitiv cu Cuscus

Ingrediente

  • Cantitatile sunt la preferinta fiecaruia
  • - cush-cush
  • - crenwusti
  • - ardei copti
  • - mazare
  • - 6 oua
  • - 6 linguri de lapte
  • - branza rasa

Mod de preparare

Intr-o tava de silicon, se pun ingredientele in ordinea scrisa mai sus si se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

In poze se ilustreaza mai bine.
De asemeni este delicios cu smantana, sos de iaurt sau maioneza (cand se consuma rece).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa