Aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr margarina
  • 250 gr apa
  • putina sare
  • 150 gr faina
  • 3 oua
  • smantana
  • 250g cascaval

Mod de preparare

Se fierbe apa, margarina , sarea se i-a de pe foc si se adauga faina si ouale pe rind, amestecand continuu, se intinde pe o foaie de copt in tava si se da la copt.

Dupa copt se aseaza pe un servet umed, se unge cu 2 linguri de smantana , se rade 250 g. cascaval, se ruleaza.

Deasupra se unge cu smantana si se rade cascaval.
se taie feli si se orneaza pe platou cu alte aperitive.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)