Ananas umplut

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Ingrediente pt 4 portii:
2 buc ananas
100 gr orez
200 gr sunca pui
1 buc ardei gras rosu
50 gr migdale
1/2 lingurita coriandru
20 gr ghimbir proaspat
1 catel usturoi
2 linguri de ulei
piper alb macinat
sare
400 ml supa de pui(sau din cub)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Orezul se alege si se spala, dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie anansul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi. Intr-o tigaie, in ulei incins, adaugam usturoiul, ghimbirul proaspat razuit pe razatoarea fina.

Ardeiul se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdale oparite si taiate felii, pentru cateva secunde. Se amesteca cele de mai sus cu orezul fiert si bucatile de ananas taiate, se condimenteaza cu coriandru, piper alb si sare dupa gust.Se lasa la racit si apoi se umplu jumatatile de ananas.

Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ananas umplut" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

acciobanu
•  27.02.2013 16:10:27

Interesant.

antoniah
•  09.12.2011 15:06:26

Ce frumusete si ce bunatate :-)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ananas umplut